sfeerimpressie.jpg

Soled

Wij introduceren met trots de nieuw ontworpen Soled productlijn. Een flinterdunne schijf waar in state of the art Oled panelen zijn verwerkt. Een nieuwe technologie van verlichting met mooi, warm licht dat fijn en veilig is voor de ogen.

Oled staat voor Organic light emitting diode. Deze techniek wordt al jaren gebruikt in de beeldschermen technologie, in het bijzonder in Oled-tv's en smartphones. Langzamerhand doet Oled ook zijn intrede in de wereld van verlichting. Oled lampen zorgen voor een vlakverlichting die als zeer prettig wordt ervaren door het oog, vanwege de lage concentratie aan blauwlicht, de hoge kleurechtheid en het uitblijven van knipperen. Ook het dimmen naar de laagste lichtsterkte verloopt optimaal.

Oled -technologie

image002.png
DSC_093699.JPG
Detail6_SOLIDEM_brons.jpg

De beste materialen

De Soled lijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal afgewerkt in onze authentieke kleuren. Daarnaast is gebruik gemaakt van Acrylaat Greencast materiaal; hoogwaardig maar volledig gerecycled kunststof in zowel Smoked als in Frosted tinten.

Een nieuwe familie

We hebben met zorg een collectie ontworpen en ontwikkeld. Deze collectie bestaat onder andere uit een serie hanglampen, een plafondlamp en een wandlamp. Heeft u interesse in een ander model vraag dan naar de actuele mogelijkheden en collectie.

family soled.jpg
DSC_093699.JPG

Dé lamp voor het thuiswerken

Onze Soled lampen zijn uitermate geschikt om uw thuiskantoor te voorzien van het hoogste kwaliteit licht, gegoten in een stijlvol armatuur. Maar ook boven de tafel of in de keuken komt de Soled prima tot zijn recht. Met de combinatie van 2 of 3 vierkante Soled's is elke werkruimte prima te belichten. 

untitled.445.jpg

Onze Soled collectie is te bekijken bij onze geselecteerde retailers.

Kijk voor meer informatie en adressen op onze homepage.