LAMPEN

EXCLUSIEVE DESIGNVERLICHTING

In de afgelopen jaren hebben we heel wat bijzondere lampen voor binnen en buiten mogen maken. Altijd in samenspraak met onze klanten. De combinatie van een idee, een design, de materialen en het craftsmanship maakt dat elke lamp van BD Design werkelijk uniek is en zijn eigen verhaal heeft.

Daarnaast hebben wij een collectie lampen, waarin altijd een bepaald aspect en vorm centraal staat. Achter elke lamp van BD Design zit dan ook een verhaal. Ben jij benieuwd naar ons verhaal of wil jij jouw eigen verhaal schrijven, dat kan bij BD Design. Neem gerust contact met ons op.

Bij BD Design kun jij ook terecht voor bijvoorbeeld het maken van lampenkappen en het laten repareren van jouw lampen. Veel van onze klanten maken tevens gebruik van de mogelijkheid om hun bestaande lampen om te laten bouwen naar LED. Met andere woorden wij kunnen veel voor jou betekenen als jij een vraag of probleem hebt met jouw verlichting.

MEER INFORMATIE?

Wil jij meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan dit formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.