CONTACT

ONZE VERKOOP-, ADVIES EN SERVICEPUNTEN

Mocht jij vragen hebben of onze collectie wensen te bekijken dan ben jij meer dan welkom bij één van onze officiële dealers. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealer naar onze dealerlijst. Zij kunnen jou deskundig adviseren bij eventuele vragen of jouw aanstaande aankoop. Het gegeven dat niet elke dealer de volledige collectie van BD Design heeft staan betekent dat jij het beste eerst even telefonisch contact op kunt nemen met de betreffende dealer voor het maken van een afspraak.

Uiteraard kun jij ook met ons contact opnemen. Mocht jij een ontwerp of idee hebben dat jij graag met ons wilt delen dan ben jij uiteraard ook van harte welkom in ons atelier en showroom in Uitgeest. Wij helpen jou dan graag verder.

 

ONZE CONTACTGEGEVENS

BD Design B.V.
Molenwerf 11
1911DB Uitgeest

ONS CONTACTFORMULIER

Heb jij vragen over een bepaald product, wens jij een lichtplan of wil jij een lamp laten ombouwen naar LED of wil jij gewoon graag wat meer informatie over ons? Laat het ons weten. Neem contact met ons op of vul jouw gegevens en jouw vraag/opmerking hieronder in en dan proberen wij jou zo snel mogelijk te beantwoorden.